vrijdag 5 oktober 2012

Boeken over IVF - 'Zwanger via een omweg'

Voor de echte lezers onder jullie hebben wij een leuke website. www.ivfboeken.nl is een website waarop een verscheidenheid aan boeken over IVF te vinden zijn. Op onze blog zullen wij periodisch een boektip aan jullie voorleggen. Voor vandaag hebben wij het boek 'Zwanger via een omweg' uitgekozen. Lees hieronder meer over de inhoud van dit boek.

INHOUD

Zwanger via een omweg is een informatieve boek die mogelijkheden bespreekt als het zwanger worden niet vanzelf gaat. In dit boek worden enkele belangrijke vragen op een rij gezet en beantwoord. Vragen die bij elk stel, die IVF of soortgelijke behandelingen overwegen, een rol spelen. Voordat je die grote stap zet als stel is het belangrijk om je samen te verdiepen in de wereld rondom IVF.

Belangrijke vragen over de werking van onderzoeken en behandelingen, of over hormoonmedicatie en hun effect op je lichaam, of over de kosten en vergoeding, worden beantwoord in dit boek.  Naast vragen wordt er verder ingegaan op onderzoeken en innovaties in de IVF.  Voor een persoonlijker inslag bevat het boek ook 30 interviews met vrouwen én mannen die met ongewenste kinderloosheid te maken kregen. Ze geven een helder beeld van wat er allemaal bij komt kijken. 

AUTEURS   

De auteurs van Zwanger via een omweg zijn Didi Braat en Gemma Kleijne. Didi Braat is een gynaecologe en eerste vrouwelijke hooglelaar voortplantingsgeneeskunde en Gemma Kleijne is redacteur van het maandblad KINDEREN. 

Voor meer informatie over dit boek kunt u de onderstaande link raadplegen.  Het boek is hier ook online te bestellen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten